Оферта No. 5859

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 8.64 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 30 km от общ. център

Община Габрово Площ:710 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5859
Продава се УПИ с чудесна панорама в село Борики с площ от 710 кв.м. Парцела граничи с асфалтова улица; в непосредствена близост са електропреносната и водопроводната мрежа. Парцела е без сервитут и с южно изложение Има продълговата форма, като широката му част граничи с асфалтовия път. В съседство се продава къща и двата имота могат да се обединят.

Село Борики се намира в непосредтвена близост до гр. Габрово в полупланински район, от който се открива невероятна панорамна гледка към връх Ботев, връх Шипка и връх Бузлуджа.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, вода, ток, регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5859
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio