Оферта No. 5874

36870 EUR ( 72110 BGN )

( 5.11 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 30 km от общ. център

Община Габрово Площ:7211 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5874
Теренът е с лек наклон в югозападна посока, неограден с прекрасна панорама към Стара планина, от който се вижда Шипка и Бузлужда. Достъпът до имота е от два пътя - път с асфалтова настилка и черен път. В близост до имота има ток и вода. За имота е изготвен подробен устройствен план за жилищно строителство със следните градоустрийствени показатели: Плътност на застрояване - 30% ; Кинт - 2
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5874
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio