Оферта No. 5890

23008 EUR ( 44999 BGN )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:86 кв.м. Етаж:3 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5890
Къща с РЗП 86 кв.м. и двор 760 кв.м. Къщата е на три нива. Първо ниво разполага със стая с кухненски кът, баня и тоалетна, барбекю със зона за почивка и складово помещение. Второто ниво разполага с голяма дневна с трапезария, кухненски кът, баня и тоалетна. На това ниво имаме голяма тераса, от която се разкрива невероятна панорамна гледка към околностите. Вътрешно стълбище ни води към Трето ниво, където имаме една голяма спалня и две по-малки. Къщата се предлага с обзавеждане, две камини и климатик.

Разположено на 618 м. н. в., село Червена локва удивява своите обитатели и гости с безкрайните, спиращи дъха гледки. На където и да се обърнеш, погледът ти е изпълнен с красивите пейзажи на Балкана. Селото се намира в покрайнините на китното планинско градче Габрово. За да го откриете, просто трябва да попитате за посоката на Етнографски комплекс Етъра и Соколския Манастир - Червена локва е точно между тях. Селото е предпочитана дестинация от Русенци и Варненци, заради чистия въздух и възможностите, които Габровския Балкан предлага за летен и зимен туризъм. Ски зона Узана е само на 30 км. от Червена локва, а подходът към връх Шипка се намира на 8 км. от селото.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5890
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio