Оферта No. 5893

7669 EUR ( 14999 BGN )

продава: къща, с. Кесарево

Община Велико Търново Ползваема площ:150 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5893
ИМОТ с. Кесарево, област Велико Търново, Обща квадратура на имота – 800 кв.метра. Състои се от две долепени къщи –една стара (от 1930 г. ) и една по-нова (от 1977 г.), голям двор, външна лятна кухня, градина, селскостопански постройки, гараж. По-новата къща представлява голяма масивна постройка с обща квадратура – 105 кв.м. и обща квадратура – 460 кв. м. Къщата е на два етажа + тавански помещения. Първият етаж е масивен и обитаван. Вторият етаж не е завършен и неизмазан. Таванските помещения са на гредоред. Къщата се намира в центъра на селото. Разпределение на помещенията – 2 спални (12 и 18 кв.м), голяма дневна/кухн я – 19 кв.м, „черна” кухня, баня (без тоалетна), килер, 2 коридора, 2 входни антрета. Старата къща разполага с 3 спални, голяма кухня, килер и антре. Под къщата има голяма маза. Къщата разполага с красива вътрешна градина с цветя, зеленчуци и овошки
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5893
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio