Оферта No. 5899

9715 EUR ( 19001 BGN )

( 103.35 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:94 кв.м. Ползваема площ:102 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5899
Агенция за недвижими имоти " РЕГЕНТ" предлага на Вашето внимание , имот находящ се в подножието на Стара планина, под връх Бузлуджа. Кварталът е транспортно достъпен. Имотът представлява двуетажна къща. Разпределението е следното: на първи етаж- кухня,стая и избено помещение,което може да бъде пригодено за механа, вторият етаж разполага с четири спални. Санитарният възел е външен. Към имотът принадлежи и селскостопанска постройка( плевня) и овощна градина от 308 кв.м, която влиза в квадратурата на земята.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5899
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio