Оферта No. 5921

184068 EUR ( 360000 BGN )

( 114.26 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:1611 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5921
Агенция Регент предлага на своите клиенти ,двуетажна масивна сграда на площ 687 кв.м. / шестотин осемдесет и седем кв.м. / и двуетажна масивна сграда / постройка/ на площ от 115 кв.м. Земята към имта е 1611кв м .Има товарен сансъор 100 киловата ток.Разрешение за хранително вкусова промишленост и за дърводелска работилница.Разполага и с сутерен, в който са изградени саблекални бани и стаи за почивка.Има вазможнос на първият етаж да бъдат саборени носещите стени и да се обособи еднопространствено помещение с около 50 м дължина и 8 м широчина.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5921
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio