Оферта No. 5956

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 111.61 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 22 km от общ. център

Община Габрово Площ:896 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5956
Предлагаме една възможност за покупка на незастроен терен с възможност за изграждане на жилищна сграда с магазинна част на партера. Площ 896 кв.м с лице на ул."Николаевска" от 22 м. Изработен е ПУП, който предвижда сключено застрояване на пет и шестетажна жилищна сграда при градоустройствени показатели: максимална плътност на застрояването - 60%, максимална интензивност на застрояване Кинт - 3.5 и максимална височина на сградата до билото - 21.20 м
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, канализация, виза за проектиране, регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5956
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio