Оферта No. 5979

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 273.91 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:56 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 5979
Предложеният имот попада в тих и спокоен за обитаване квартал "Хаджицонев мост", където са изградени само еднофамилни жилищни сгради в самостоятелни терени. Представлява отстъпено право на строеж върху 540 кв.м земя, заедно с двуетажна масивна жилищна сграда. Първият етаж съдържа избено помещение, баня - тоалетна, кухня и дневна. Външно стълбище отвежда до втори етаж, който се състои от коридар, три спални и килер, който може да се реализира в баня - тоалетна.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 5979
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio