Оферта No. 6060

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 102.25 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:75 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6060
Агенция Регент предлага на вниманието ви китна къщичка ситуирана на високо с невероятна панорама, същевременно само на 5 минути от централната част на града. Имота представлява двуетажна полумасивна къща , като на първичт етаж е голяма маза , вторият етаж разполага с кухня, две спални и санитарен възел. Като подобрения могат да се отблежат изолация с пресовани дървени плоскости, направен ремонт на санитарен възел , ремонт на покрива. В дворното място е изградене бесетка , има овошни дръвчета.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6060
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio