Оферта No. 6078

18918 EUR ( 37000 BGN )

( 343.96 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:55 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:7 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6078
Едностаен апартамент в района на "Колелото". Състои се от коридор, баня с тоалетна, спалня, всекидневна с кухненски бокс, килер и изба с площ 4 кв.м. Банята е за ремонт. Има ТЕЦ. Районът е облагороден. Всички комуникации.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, ТЕЦ
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6078
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio