Оферта No. 6145

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 239.67 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Ползваема площ:128 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6145
Предлагаме за продажба автентична къща, в село, което се намира на 10 км. от град Габрово. Къщата е на два етажа и се състои от стая с огнище и печка за готвене. От нея чрез преход минаваме към втора слънчева стая. На етажа има и изба/маза. Външно стълбище ни води към вторият етаж, където имаме веранда с прекрасна гледка към околностите. От нея се влиза в жилищната част, която е с идентично разположение на стаите като на първият етаж. Едната стая също е с огнище. Къщата е еликтрифицирана и водоснабдена. Дворът е равен и с площ от 1720 кв.м. В него има изградена плевня и пещ. До имота се стига по хубав асфалтов път. Чудесен имот за селски туризъм, място за отдих, а защо не и за целогодишно живеене.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6145
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio