Оферта No. 6147

7925 EUR ( 15500 BGN )

( 16.51 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:480 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6147
Урегулиран поземлен имот с площ от 480 кв.м. в източната част на квартал Лъката. До имота достигаме по новоасфалтиран път. До имота има ток и вода. Парцела е с наклон на север, но е изключително слънчев и достъпен от две улици. В него има трайни насаждения. Подходящ е за жилищно строителство на еднофамилна къща до 3 етажа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, стръмен, регулация, канализация, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6147
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio