Оферта No. 6165

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 444.61 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:92 кв.м. Ползваема площ:92 кв.м. Бр.етажи:3 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6165
Обявен за продажба е имот, с предназначение ЗА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ в гр. Габрово, кв. Тлъчници. Обектът представлява работещ магазин за хранителни стоки, като продажбата включва и продажба на целият бизнес и оборудване. Мястото е много добро, комуникативно, в предпочитан за живеене квартал, което е предпоставка за развиване на един добър бизнес. Площта на помещението е 92.20 кв.м., на едни ниво и включващо търговска зала, склад-офис с вход за зареждане, санитарно помещение със склад, заедно с 17.603 % идеални части от общите части на сградата и от терена на който е построена сградата. Подовата настилка е гранитогрес, стените-шпакловани и боядисани, таван- гипсокартон; подходящо осветление съобразено със всички изисквания за биснеса. В цената е включено оборудването- хладилни витрини, хладилни ракли, стелажи, видеонаблюдение и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, паркинг, климатик, WC, вход за зареждане, оборудване
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6165
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio