Оферта No. 6176

26000 EUR ( 50851 BGN )

( 650.00 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Баждар

Община Габрово Площ:40 кв.м. Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6176
Продава се едностайно жилище в града на хумора и сатирата - в самия център. Апартамента е след основен ремонт,включително и подмяна на ел и ВиК инсталации. Разположено на първи етаж с изложение изток-запад и разполагащо с таванско помещение и изба. От кухненския бокс се излиза на терасата ,която гледа към улицата. Самия бокс е част от пространството на всекидневната. Има една отделна стая- спалня. Банята и тоалетната са обединени и са санитарно заредени.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6176
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio