Оферта No. 6189

101200 EUR ( 197927 BGN )

( 22.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 100 km от общ. център

Община Габрово Площ:4600 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6189
Терена се намира след Кметовци и се простира върху 4600 кв.м. Състои се от три отделни парцела, леко терасирани, които могат да се комасират при необходимост. Имота граничи с асфалтовия път за Боженци и с макадамов път, който води към близката махала. До него има трифазен ток и вода. В самият терен е заустена изворна вода. В близост има вековни дървета, малък поток, а гледката е невероятна. В имота е имало изградени каменни постройки, чиито основи все още са на мястото си и могат да се ползват за възстановяване на къщи в типичен възрожденски стил.

Терена е целодневно огряван от Слънцето, а местоположението му е подхоящо за изграждане на ваканционен комплекс от затворен тип с къщи или хотел за гости, басейн, кафе-ресторант и спортно игрище. Чистият въздух, красивата природа и популярността на Кметовци и Боженци дават атрактивен привкус на този имот.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, виза за проектиране, регулация, равнинен, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6189
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio