Оферта No. 6207

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 140.61 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:105 кв.м. Ползваема площ:420 кв.м. Земя:400 кв.м. Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна Построен:2009
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6207
Просторна монолитна къща, застроена през 2009 г. с разгърната площ от 420 кв.м. Намира се в квартал Йонковото - недалеч от централната част на Габрово. Районът е газифициран и имота може да се присъедини към инсталацията. От там изгледът към града е невероятен. Къщата е застроена в парцел с площ от 400 кв.м. и се състои от помещение за механа и две избени помещения в приземният етаж. На първият етаж са обособени всекидневна с кухненски кът и тераса, сервизни помещения и котелно. На вторият етаж имаме три спални с тераси, панорамна всекидневна и сервизни помещения. Подпокривното пространство е с височина от около 4 метра и в него може да се обособи работен кабинет или стая за хоби или гостна. Къщата е построена до етап груб строеж и изисква довършителни работи. До имота има малка полянка, подходяща за игри на открито. От къщата се стига лесно до парк Градище и зоологическата градина на град Габрово. Централната част на града е на 20 минути пеша. Къщата е чудесна за постоянно живеене, а също така е подходяща и за къща за гости.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6207
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio