Оферта No. 6224

21986 EUR ( 43000 BGN )

( 24.90 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:88 кв.м. Ползваема площ:109 кв.м. Земя:883 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ Построен:1930-1940
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6224
Предлагаме за продажба къща на две нива, която се състои от антре, което разпределя към три стаи, като от едната има подход към избата на къщата. Къщата има втори вход, от който се влиза в антре, което разпределя към голяма стая, баня с тоалетна и складови помещения на първото ниво, а вътрешно стълбище ни отвежда към второто ниво, където имаме слънчева стая с тераса. Къщата е била с вътрешни преходи, които са временно зазидани и могат по всяко време да се отворят отново. Към къщата има и масивен гараж с площ 39 кв.м., с помещения за баня и тоалетна. Къщата е електрифицирана, водоснабдена и присъединена към градската канализация. Дворът е с площ от 883 кв.м. с южно изложение. В него има трайни насъждения. Граничи и с борова гора от северната страна на имота. Улицата се снегопочиства през зимния период.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6224
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio