Оферта No. 6233

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 47.26 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:96 кв.м. Земя:238 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ Построен:1950-1960
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6233
Имота представлява две жилищни постройки в един двор. Имота се намира в централната част на квартал Бичкиня. Едната сграда се състои от коридор, кухня, всекидневна и спалня и е с площ 69 кв.м. Другата сграда се състои от стая, складово помещение и тоалетна с обща площ от 30 кв.м. Има и изграден навес с площ от 10 кв.м. През двора на имота е осигурен достъп на собствениците на друго жилище, а до него прилежат 53 кв.м. собствена обработваема земя. Имота е подходящ за ремонт, с цел подобряване на битовите условия или за превръщането му в складова база.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6233
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio