Оферта No. 6235

15339 EUR ( 30000 BGN )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:6 Строит. система:панел Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6235
Обзаведена гарсониера в квартал Трендафил 2 с площ 40.08 кв.м. Състои се от коридор с вградени чекмеджета, кухня - с нова пералня, хладилник, телевизор, микровълнова, ъглов диван с маса и столове; всекидневна със секция, холова гарнитура, телевизор, маса със столове и нов климатик; терса с готварска печка и сенник; баня с тоалетна в едно помещение - за ремонт, но в добро състояние и със запазен, работещ бойлер. Към апартамента прилежи и избено помещение с площ 3.65 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6235
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio