Оферта No. 6279

5624 EUR ( 10999 BGN )

( 140.60 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:45 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6279
Едноетажна, керпичена къща с площ от 45 кв.м. и панорамен двор с площ 1700 кв.м. Имота се намира в красиво селце, само на 10 минути с автомобил от град Габрово. Къщата е за основен ремонт или за построяване на нова на нейното място. Имота е електрифициран /с партида/, а за водата в двора трябва да се открие партида. От имота се разкрива чудесна панорама към Витите скали. В двора има плодни дръвчета, а до имота се стига по асфалтов път. Чудесен имот за построяване на ваканционен имот или фамилна къща.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6279
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio