Оферта No. 6304

42435 EUR ( 82994 BGN )

( 392.92 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:108 кв.м. Чиста жил.площ:108 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна Построен:2006
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6304
Обект на продажба е апартамент с южно изложение и прекрасна гледка към планината.В предпочитан и доста добре уреден квартал, който разполага с добра инфраструктура , големи супермаркети , училище и детска градина. Жилището разполага с голяма всекидневна , две спални , мокро помещение и санитарен възел. Стените са шпакловани и боядисани, поставен е ламинат във всекидневната, а за другите стаи е закупен и е в процес на монтиране. Санитарният възел е завършен и в неутрална цветова гама. Кухненският бокс е напълно обзаведен. В процеса на правене на довършителните работи са използвани висококачествени материали.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6304
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio