Оферта No. 6314

9101 EUR ( 17800 BGN )

( 130.01 EUR / кв.м. )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Севлиево Площ:70 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6314
Агенция Регент предлага селски имот за продажба на отстояние от Габрово 25 км Велико Търново 35км и на 5 км от главния път за София-Варна.Селото е с целогодишно обитаване както на българи така и на чужденци.Разполага с хранителен магазин ,здравна служба , библиотека и читалище.Имота представлява дворно място с полощ от 1440кв. м с построена в него едноетажна полумасивна сграда на камени основи с ЗП 70кв.м и селскостопански постройки (каменни). Разпределението е входно антре две стаи, кухня и санитарен възел.Дограмата е двукатна дървена , стените са с тапети , подовете са дървено дюшаме ж коридора и банята е теракота.Към имота има лятна кухня с огнище. Дворното място е засадено с обошки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6314
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio