Оферта No. 6340

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 326.36 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:94 кв.м. Ползваема площ:94 кв.м. Етаж:3 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6340
Продава се втори етаж от триетажна масивна жилищна сграда в непосредствена близост до стадион "Христо Ботев" и собствен двор от 367 кв.м.

Етажът съдържа:всекидневна с кухненска ниша към нея, голяма тераса, две спални, баня и тоалетна, целият с площ от 94 кв.м.; В сутеренния етаж на сградата се намира стая с кухненски бокс и тераса към нея, маза и сервизни помещения.

Масивен гараж с площ от 23 кв.м.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6340
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio