Оферта No. 6351

35000 EUR ( 68453 BGN )

( 514.71 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Пловдив,

Община Пловдив Площ:68 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6351
Обявения за продажба недвижим имот се намира в град Пловдив. Града е втория по големина в България и един от най-значимите икономически центрове на страната ни с добре развита инфраструктура, система от първокласни пътища, железопътна мрежа и международно летище. Магазинът попада в търговски център в най-големия жилищен квартал на Пловдид- жк. Тракия. Помещението е с квадратура от 68 кв.м. Санитарният възел е общ за етажа. Климатик. Възможен бартер за магазин в Габрово.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6351
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio