Оферта No. 6355

110000 EUR ( 215138 BGN )

( 440.00 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:250 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6355
Предлагаме за продажба масивна едноетажна сграда, повдигната от терена. Парцелът е с обща площ 2500 кв. м., застроена площ 250 кв. м. Предприятието има НАССР система за контрол на качеството. Притежава всички разрешителни необходими за извършване на дейноста. В зависимост от вида на разфасовките и организацията на работа, капацитета на предприятието за година може да бъде 180-200 тона пчелен мед. Обособено е в производството на дребни (15 гр.) разфасовки, буркани (20гр. до 1 кг.), кофи,тенекии, бидони. Не се дължи ДДС върху сделката.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6355
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio