Оферта No. 6370

44000 EUR ( 86055 BGN )

( 440.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:100 кв.м. Чиста жил.площ:100 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6370
Обект на продажба е тристайно монолитно жилище с площ от 100кв.м находящо се в кв. Сирмани. Разпределението на имота е следното: Геобразен коридор , който разпределя за кухнята с кухненския бокс, една всекидневна и две спални , баня и тоалетна отделно и две тераси. Към имота има таванско и избено помещение , също така и гараж от 15кв.м. Подовите настилки са паркет стените , латексово боядисване , дограмата е двукатна дървена добре подържан.Жилището е в много добро състояние.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6370
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio