Оферта No. 6399

173842 EUR ( 340000 BGN )

( 183.38 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:948 кв.м. Ползваема площ:474 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6399
Продава самостоятелна едноетажна масивна сграда със сутеренен етаж. Сградата е подходяща за складова или производствена дейност намира се в района на ТЕЦ-Габрово. Състои се от две помещения с подова настилка шлайфан бетон, стени и таван с варова мазилка и латексово боядисване. В сутерена на сградата са обособени складови помещения и санитарни възли. От едната страна на сградата е изградена стоманобетонова товаро разтоварна рампа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
канализация, вода, трифазен ток, СОТ, товарна рампа, WC, вход за зареждане
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6399
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio