Оферта No. 6402

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 13.26 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:184 кв.м. Ползваема площ:368 кв.м. Земя:5655 кв.м. Бр.етажи:1 Строит. система:монолитна Построен:2004
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6402
Едноетажна къща находяща се на 16 км. от град Габрово и на 5 км. от град Дряново. Построена е през 2004 г. и се състои от предверие, всекидневна с кухня , 3 спални, дрешник, килер, 2 бани с тоалетни, сутерен - 184 кв.м. Къщата е оборудвана с камина с водна риза и климатици. Има изградено външно барбекю. Парцел на къщата е 655 кв.м. Към имота прилежи и парцел с площ 5 декара в съседство, който може да се ползва за селскостопански нужди. Къщата се продава с наличното обзавеждане и оборудване. От имота се разкрива невероятна панорама.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6402
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio