Оферта No. 6447

7669 EUR ( 14999 BGN )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:52 кв.м. Спални:3 Стаи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6447
Предлаганият за продажба имот, представлява урегулиран поземлен имот по плана на с. Драгановци с площ от 1807 кв.м., заедно с построената в него паянтова едноетажна жилищна сграда на площ 52.00 кв.м. и плевня с сплощ от 78 кв.м. Къщата и плевнята са в лошо техническо състояние и почти негодни за обитаване, но за сметка на това парцела е на невероятно място, равен, с южено изложение и чудесен за построяване на нова сграда.

В имота има ток и вода

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6447
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio