Оферта No. 6482

250 EUR ( 489 BGN )

( 3.42 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:73 кв.м. Чиста жил.площ:69 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6482
Жилището е със застроена площ от 68,60 кв.м., като е ситуирано на втори жилищен етаж , в нова сграда с А16 от 2009г. Дневният тракт е с площ от 30 кв.м., с обособени кухненска и холова част, като кухненската част е оборудвана с всички необходими за едно домакинство ел. уреди. Спалнята е напълно обзаведена, като отоплението на климатик. Банята и тоалетната са обединени в един общ санитарен възел . Отдава се напълно обзаведено и оборудвано. Районът е комуникативен, с отлично изградена инфраструктура, с бърз и лесен достъп и паркинг.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6482
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio