Оферта No. 6483

20963 EUR ( 40999 BGN )

( 238.22 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6483
Предлагаме за продажба двустаен, тухлен апартамент в кв. Голо Бърдо. Апартамента се намира на първият етаж и се състои от входно антре, всекидневна, голяма кухня с тераса, спалня с тераса, баня и тоалетна в едно помещение и маза. Апартамента може да се преустрои, като всекидневна се превърне във втора спалня, а размерите на кухнята са достатъчни тя да се превърне във всекиднвена с трапезария и кухненски кът.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6483
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio