Оферта No. 6487

394 EUR ( 771 BGN )

( 7.88 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6487
Предлагаме под наем помещение с предназначение за заведение за бързо хранене в топ центъра на град Габрово. Локацията се характеризира с голям човекопоток. Помещението се състои от търговска зала с площ от 26 кв.м., склад с вход за зареждане с площ от 11 кв.м., санитарно помещение с площ от 5 кв.м. Помещението е с подменена PVC дограмата с двоен стъклопакет и витрина от 5 м. Отдава се дългосрочно. Възможна е промяна на предназначението.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, вход за зареждане
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6487
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio