Оферта No. 6491

26332 EUR ( 51500 BGN )

( 12.10 EUR / кв.м. )

продава: къща, град Дългопол

Община Варна Площ:2176 кв.м. Ползваема площ:131 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6491
Агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" прелага за продажба двуетажна къща на главна улица в град Дългопол.Имотът е след ремонт и добре поддържан.Разполага с двор от 2000 м2 с овощни дървета и асма,който двор е обособен в три отделни парцела. Къщата се намира на изключително атрактивно място- лесен достъп от асфалтов път, тихо и спокойно място с хубав и равен двор. отстоянието от град Варна е само 50 км.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6491
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio