Оферта No. 6536

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 25.57 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:120 кв.м. Земя:1400 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:1985-1990
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6536
Предлагаме за продажба двуетажна масивна къща с разгърната застроена площ от 120 кв.м. Състои се от две стаи и баня с тоалетна на първия етаж. Вътрешно стълбище ни води към вторият етаж, където са обособени кухня, спалня с тераса, всекидневна и баня с тоалетна. В подпокривното пространство може да се обособи още една стая, към която има и тераса. Дворът е с площ от 1400 кв.м.с лек наклон, достъпен от асфалтова улица и в него има построена втора къща с дървен гредоред с площ от 60 кв.м., която е обитаема.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6536
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio