Оферта No. 6537

25000 EUR ( 48895 BGN )

( 520.83 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 15 km от общ. център

Община Габрово Площ:48 кв.м. Ползваема площ:44 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6537
Предлагаме за продажба магазин на партерен етаж, в новопостроена сграда в кв. Младост. Магазинът е с голяма витрина, която гледа към улицата. Състои се от търговско помещение, склад, мокро помещение и санитарен възел. Полезната площ на магазина е 43.80 кв.м. Подовата настилка е гранитогрес, стените са с латексово покритие, а дограмата е с PVC профил с двоен стъклопакет. Помещението има втори вход, който може да се ползва за зареждане или като авариен изход.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, вход за зареждане, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6537
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio