Оферта No. 6562

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 5.05 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Стефановци

Община Габрово Площ:1216 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6562
Продаваният имот представлява урегулиран поземлен имот в кв. Стефановци, целият с площ от 1 216 кв.м., незастроен, за жилищни нужди. В имота има вода, канализация, а електропровода минава покрай имота.

Слънчев, с лека денивелация в южна посока. Подходящ както за еднофамилна жилищна сграда, така и за жилищна кооперация.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода, канализация, равнинен, регулация, ограда
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6562
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio