Оферта No. 6571

8436 EUR ( 16499 BGN )

( 187.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:45 кв.м. Спални:3 Стаи:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6571
Предлагаме за продажба самостоятелно жилище в близост до Шиваров мост. Намира се на приземен етаж и представлява входно антре, което е обособено като кухня, всекидневна, от която се влиза в спалня. Към имота няма земя за свободно ползване като градина. До къщата е долепена паянтова сграда в която е изградена тоалетна. Това помещение е достатъчно голямо и може да се преустрои в нова баня с тоалетна и мокро помещение. Имотът се намира в равната част на Шиваров мост. След необходимият ремонт е подходяща за постоянно живеене или да се преустрои в магазин или офис.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6571
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio