Оферта No. 6573

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 136.95 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:56 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6573
Предлагаме за продажба две къщи в един общ двор с площ от 700 кв.м. в село, което се намира на 8 км. от центъра на град Габрово. Едната къща е монолитна, на един етаж с площ от 52 кв.м. и се състои от входно антре, две стаи, баня, тоалетна и кухня. Втората къща е на дървен гредоред с площ от 56 кв.м., на две нива. На първото ниво има три помещения, които се използват за мази, а на второто ниво, до което се достига по външно стълбище има вестибюл и три стаи. Зад тази къща има изграден навес за дърва и стопанска постройка с площ от 25 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6573
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio