Оферта No. 6574

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 181.08 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:96 кв.м. Ползваема площ:96 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6574
Предлагаме за продажба двуетажна къща в с. Драгановци с площ от 96 кв.м. На първия етаж са обособени спалня, дневна, кухня, баня с тоалетна. Посредством външно стълбище се достига до втория етаж, където са обособени три стаи. Към имота прилежи второстепенна сграда с площ от 42 кв.м, част от която е превърната в механа, лятна кухня с площ от 9 кв.м. и гараж с площ от 15 кв.м. Дворът е с площ от 3280 кв.м. и в него има множество трайни насаждения, работеща пещ, геран и стопанска постройка. Имотът е с трифазен ток и е водоснабден. До него се достига посредством асфалтов път.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6574
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio