Оферта No. 6580

169 EUR ( 331 BGN )

( 2.60 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6580
Предлагаме под наем двустаен апартамент в топ центъра на град Габрово. Намира се в близост до новоизградената крайречна алея и БЧК. Състои се от коридор, складово помещение, всекидневна с трапезария и кухненски бокс и тераса, спалня и баня с тоалетна. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с електроуреди. Има и изградено водно отопление, което се захранва от котел на електричество, както и нов климатик.

При наемане на жилището се изискват депозитни вноски!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, локално отопление, климатик
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6580
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio