Оферта No. 6584

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 204.51 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6584
Предлагаме за продажба двуетажна къща на дървен гредоред с площ от 70 кв.м. изградена в двор от 1075 кв.м. На първото ниво на къщата са обособени две стаи, кухненски кът и маза. Външно стълбище ни води към основният етаж, където са обособени три стаи без преход. В двора са изградени лятна кухня с пещ и помещение за баня с площ от 10 кв.м. Изградена е и голяма плевня с долепен до нея гараж. В двора има множество трайни насаждения, а лицето му, което гледа към асфалтираната улица е оградено с масивен каменен зид. Покривът на къщата е поддържан, без течове. Самата къща се нуждае от изграждане на вътрешна баня и тоалетна, както и от козметичен ремонт и подобрения.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6584
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio