Оферта No. 6588

13549 EUR ( 26499 BGN )

( 10.84 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:1250 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6588
Предлагаме за продажба парцел с площ от 1250 кв.м. в село Златевци. Парцела граничи с асфалтов път; в него има изграден гараж, геран с добър дебит, излята е основа за къща с разрешение за строеж върху 81 кв.м., изградена е и септична яма. Имота е водоснабден и еликтрифициран. Има много трайни насаждения и голям асмалък с площ от над 200 кв.м. Мястото е открито и слънчево.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6588
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio