Оферта No. 6592

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 138.59 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:469 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6592
Предлагаме за продажба масивна, едноетажна сграда с разгърната застроена площ от 469 кв.м. и прилежаща към сградата земя с площ от 1881 кв.м. Работното помещение, което е еднопространствено е с площ от 300 кв.м. Останалата квадратура е за помощни и складови помещения. Имотът е електрифициран до него се достига по асфалтов път. Покривът е основно ремонтиран. Дограмата е подменена.

Имотът, който предлагаме за продажба се намира в северната индустриална зона на град Габрово и е част от обект, който представлява земя с обща площ от около 60 000 кв.м., заедно с множество сгради, които са застроени в нея. Изработен е ПУП за разделянето на имота на отделни парцели удобни за ново строителство и на вече застроени парцели с производствени сгради в много добро общо състояние.

Отделните обекти могат свободно да бъдат обслужвани с превозни средства и да имат достатъчно площ за паркиране и товаро-разтоварна дейност.

Всички сгради са свързани с градската водопреносна и канализационна система и електрическата мрежа. Снабдени са с товарни рампи и се обслужват удобно от вътрешната улица на комплекса.

В директна близост има автобусна спирка на градския транспорт, а на разстояние от 300 м. се намира важен възел от системата за обществения транспорт. Ареалът е само на 500 м. от жп гарата в Габрово.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6592
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio