Оферта No. 6601

376320 EUR ( 736007 BGN )

( 128.00 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:2940 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6601
Предлагаме за продажба самостоятелна част от масивна, триетажна сграда с разгърната застроена площ на предлаганата единица от 2940 кв.м., маза, заедно с 1/6 иделана част от общите части на сградата (коридор, асансьор, товарни рампи и междинни помещения) и 1/6 идеална част от прилежащата на цялата сграда земя с обща площ от 14610 кв.м. Сградата разполага с широки еднопространствени помещения и е подходяща за промишлено производство и складова дейност. Има товарен асансьор и товарна рампа. Имота е електрифициран и водоснабден и до него се достига по асфалтов път. Налични са общо 6 съседни промишлени помещения с посочените параметри, които са достъпни помежду си посредством топла връзка.

Имотът, който предлагаме за продажба се намира в северната индустриална зона на град Габрово и е част от обект, който представлява земя с обща площ от около 60 000 кв.м., заедно с множество сгради, които са застроени в нея. Изработен е ПУП за разделянето на имота на отделни парцели удобни за ново строителство и на вече застроени парцели с производствени сгради в много добро общо състояние. Възможно е и конфигурирането на няколко парцела в един с цел постигане на по-голяма площ.

Отделните обекти могат свободно да бъдат обслужвани с превозни средства и да имат достатъчно площ за паркиране и товаро-разтоварна дейност.

Всички сгради са свързани с градската водопреносна и канализационна система и електрическата мрежа. Снабдени са с товарни рампи и се обслужват удобно от вътрешната улица на комплекса.

В директна близост има автобусна спирка на градския транспорт, а на разстояние от 300 м. се намира важен възел от системата за обществения транспорт.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6601
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio