Оферта No. 6602

1999000 EUR ( 3909644 BGN )

( 84.98 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:23524 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6602
Предлагаме за продажба масивна, триетажна сграда със застроена площ от 5881 кв.м. и разгърната застроена площ от 23524 кв.м., заедно с прилежащата й земя с площ от 14610 кв.м. Сградата разполага с широки еднопространствени помещения и е подходяща за промишлено производство и складова дейност. Има 3 товарни асансьора и 6 товарни рампи. Под цялата сграда има избени и складови помещения, които също са достъпни посредством товарния асансьор. Имотът е електрифициран и водоснабден и до него се достига по асфалтов път. Състои се от 6 съседни промишлени помещения, които са достъпни помежду си посредством топла връзка.

Имотът, който предлагаме за продажба се намира в северната индустриална зона на град Габрово и е част от обект, който представлява земя с обща площ от около 60 000 кв.м., заедно с множество сгради, които са застроени в нея. Изработен е ПУП за разделянето на имота на отделни парцели удобни за ново строителство и на вече застроени парцели с производствени сгради в много добро общо състояние. Възможно е и конфигурирането на няколко парцела в един с цел постигане на по-голяма площ.

Отделните обекти могат свободно да бъдат обслужвани с превозни средства и да имат достатъчно площ за паркиране и товаро-разтоварна дейност.

Всички сгради са свързани с градската водопреносна и канализационна система и електрическата мрежа. Снабдени са с товарни рампи и се обслужват удобно от вътрешната улица на комплекса.

В директна близост има автобусна спирка на градския транспорт, а на разстояние от 300 м. се намира важен възел от системата за обществения транспорт.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6602
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio