Оферта No. 6605

13805 EUR ( 27000 BGN )

( 246.52 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Баждар

Община Габрово Площ:56 кв.м. Чиста жил.площ:56 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна Построен:1975-1980
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6605
Предлагаме за продажба апартамент, оформен като двустаен с площ от 56.18 кв.м. в района на Баждар и Технически университет Габрово. Състои се от коридор, спалня, баня с тоалетна, всекидневна, кухненски бокс и тераса а с чудесна панорамна гледка към близки и далечни обекти. Дограмата и входната врата на жилището са подменени с нови. Положен е гипсокартон на стените. На таваните и външните стени е положена и изолация от каменна вата. Подменена е електрическата и ВиК инсталации. Улицата, по която се достига до кооперацията е с изцяло подменена настилка. Много добра инвестиция. Подходящо за отдаване и под наем с добра възвръщаемост.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6605
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio