Оферта No. 6659

17895 EUR ( 34999 BGN )

продава: къща, 11 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6659
Предлагаме за продажба двуетажна масивна къща в село, отстоящо на 10 км. от центъра на град Габрово. Къщата е на груб строеж и е изградена до ниво покрив. Разпределена е по следния начин: на първи етаж са обособени 2 стаи, баня, тоалетна и тераса. Вторият етаж е със същото разпределение, а в подпокривното пространство е обособена голяма мансардна стая. Къщата е с изградено вътрешно стълбище, с достъп от асфалтирана улица с целогодишен достъп.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6659
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio