Оферта No. 6740

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 786.62 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:26 кв.м. Ползваема площ:26 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6740
Предлаганият офис се намира на 5-ти етаж от административна сграда в центъра на град Габрово. Сградата е завършена и въведена в експлоатация през месец юни, 2007 год. Оборудвана с асансьор, климатик, постоянна охрана, голям паркинг. Офисът се състои от предверие, офисно и сервизно помещение. Перфектно състояние, без забележки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, баня, охрана, паркинг, климатик, WC, интернет връзка, административна сграда, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6740
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio