Оферта No. 6812

32723 EUR ( 64000 BGN )

( 272.69 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:120 кв.м. Чиста жил.площ:111 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна Построен:1993
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6812
Предложеният за продажба недвижим имот се намира в масивна четириетажна жилищна сграда, построена през 1993 год , в района на "Колелото".

Подхода е от асфалтов път, като около нея има прилежащи площи за паркиране.

Апартамента е с полезна площ 111,13 кв.м. и се състои от: коридор, в дясно - две спални, едната от които с тераса ; направо влизаме в просторна дневна - хол, който е свързан с голяма трапезария с тераса към нея и кухненски светъл бокс, баня , тоалетна и мокро помещение . Към жилището има и избено помещение с площ от 8,49 кв.м. и таванско помещение.

Апартамента е в много добро състояние. Дограмата в двете спални е подменена, алуминиеви щори, вътрешна топлоизолация на външните стени; подовите настилки - ламиниран паркет в стаите, теракота в кухненския бокс и коридора.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6812
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio