Оферта No. 6817

24500 EUR ( 47917 BGN )

( 350.00 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:70 кв.м. Чиста жил.площ:62 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6817
Продаваният апартамент се намира в новопостроена жилищна кооперация, въведане в експлоатация месец декември, 2011 година. От жилището се открива прекрасна гледка към полите на Средна Стара планина, виждат се връх Ботев, Шипка, Бузлуджа.Завършени общи части - гранитогрес, гипсова шпакловка, блиндирани входни врати, отлична топлинна изолация, ПВЦ дограма. В апартамента има обособени голяма всекидневна с кухня, спалня с дрешник към нея; санитарен възел и тераса. Апартамента е с изложение изток, юг. Степеннта на завършеност е по БДС, под-циментова замазка, стени-гипсова шпакловка ,таван-гипсова шпакловка, напално завършени ел.и ВИК инсталации. Към апартаментът може да бъде закупен гараж
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, с гараж, лукс, с парко място, интернет връзка
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6817
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio